Styret i Skolematens Venner

Stiftelsen Skolematens Venner har et bredt sammensatt, arbeidende styre. Alle har et personlig engasjement for målet om et gratis og sunt måltid til alle elever i norsk skole. På generalforsamlingen 5. juni 2018 ble det med ett unntak, full utskifting i styret.  Seniorforsker på Nofima mat, Einar Risvik, har tatt på seg ledervervet og har fått med seg åtte engasjerte styremedlemmer, klare til innsats for skolemåltidet.

Styret i Skolematens Venner 2018-19

Seks av ni i styret fra 2018. 

Fra venstre: Michaela Getz, nestleder Raymond Wiig, Nina Borgen, Sigrid-Helen Lucassen, styreleder Einar Risvik og Magnus Tvedt-Øresland. Tom Victor Gausdal, Siri Tøvik og Alejandro Decap mangler på bildet.

Einar Risvik

Einar Risvik

Leder

Einar Risvik er seniorforsker i Nofima Mat.

Raymond Wiig

Raymond Wiig

Nestleder

Markedsdirektør Foodtech Interiør og Storkjøkken

Barna er fremtiden, og det er viktigere enn noen gang at de får en god start på livet og skolegangen. Vi vet at ikke alle får med seg riktig mat hjemmefra eller spiser den maten de har med seg. Med en offentlig ordning sikrer man riktig kosthold til alle, og alt annet positivt som det medfører.

Vi i FoodTech er engasjert som foreldre og bransjefolk. Det er vel ingen i Norge som jobber med mat og ikke støtter tanken om behovet for skolemat. Samtidig ser vi at vår bransje er tjent med reguleringer og sikkerhet. Vi ønsker at så mange som mulighet vokser opp med et ønske om å jobbe med mat eller i det minste være opptatt av mat. Vi mener dette starter med et godt tilbud på skolen.

Nina Borgen

Nina Borgen

styremedlem

Michaela Getz

styremedlem

Leder i NEFF (Norsk ernæringsfaglig forum)

Magnus Tvedt-Øresland

vara

Avdelingsleder Ullensaker kommune

Alejandro Decap

styremedlem

kommunikasjonsrådgiver

Tom Victor Gausdal

styremedlem

Medeier og daglig leder i Lava Oslo